optiker-er-du-nysgjerrig-pa-nye-muligheter

Optiker – er du nysgjerrig på nye muligheter?

Som kunnskapsarbeider fortjener din kompetanse og sterke sider å bli satt pris på og utnyttet på best mulig måte. Du har kanskje en følelse av at slik er det ikke i dag? Med Optoteam har du muligheten til å oppdage hvilke muligheter som finnes på ulike arbeidsplasser.

Når vi vurderer en jobb, og jobbtilfredshet, er det ikke bare de faglige utfordringene som betyr noe. Det handler i like stor grad om hvordan vi passer inn i miljøet, og om våre sterke sider og kompetanse blir satt pris på. Om du i det store og hele kan føle at du kommer til din rett. Det er det vanskelig å vite noe om før vi er på plass i jobben. Det hjelper lite at jobbintervjuene og ansettelsesprosessen  var av det positive slaget.

Men hvordan kan vi virkelig finne ut om en jobb og arbeidsmiljøet passer for oss før vi takker ja til en stilling? Er det en annen måte å utforske de rette mulighetene for deg og din kompetanse på?

Nå kan du ta prøvetiden der den hører hjemme – før du signerer ny jobbavtale.

Ja det finnes en alternativ tilnærming til tradisjonell rekruttering som kan gi deg muligheten til å utforske forskjellige arbeidsplasser og miljøer før du tar en endelig beslutning. Ved å jobbe for Optoteam kan du oppleve en helt ny måte til å finne den rette plassen for deg og din kompetanse.

Hos Optoteam får du muligheten til å jobbe i ulike miljøer og med ulike team. Det gir deg muligheten til å utforske og oppdage hvilke arbeidsmiljøer som passer best for deg. Kanskje trives du best i et dynamisk og utfordrende team, eller kanskje foretrekker du et mer avslappet og samarbeidsorientert miljø. Uansett hvilken type arbeidsmiljø du foretrekker, kan Optoteam gi deg muligheten til å prøve det ut.

En stor del av våre oppdrag er hos kunder som har behov for å ansette, og som leier inn en optiker mens de venter på at en ny skal komme på plass. Kanskje er det  deg? Kanskje ikke? Det vet du nå før du eventuelt starter en samtale med en ny arbeidsgiver. Og den nye arbeidsgiveren har blitt kjent med deg og vet hva de får. Her er det ingen risiko for at forventningene blir skuffelsens ambassadør.

Nå kan du la din personlige opplevelse styre valget.

Denne tilnærmingen er spesielt verdifull  fordi det også tas hensyn til hvem du er som person. Vi er alle unike, med forskjellige personligheter og preferanser. Noen mennesker trives i et høyt tempo, mens andre foretrekker en mer strukturert og forutsigbar arbeidshverdag. 

Våre regionledere er flinke til å finne rett person til rett plass, og er godt innforstått med at dette er en viktig del av jobben deres. Det påvirker både kundens opplevelse og Optoteams medarbeidertilfredshet. Ved å få muligheten til å prøve forskjellige miljøer og arbeidskulturer gjennom Optoteam, kan du finne ut av hva som virkelig passer for deg.

Nå er skrittet fra tanke til handling blitt kortere – la nye muligheter vinne over gammel vane.

Det å være nysgjerrig på hvilke muligheter som finnes for deg og din kompetanse er en verdifull egenskap. Det hjelper deg å ikke bli værende på en arbeidsplass av gammel vane. Vi har et utsagn i vår medarbeidertilfredshetsundersøkelse som lyder; Jeg gleder meg til å gå på jobben. Livet er for kort til at svaret ikke skal være et JA. 

Optoteam gir deg den tiden du trenger for å lete etter de rette mulighetene. Og skulle det være sånn at du underveis føler at det er i Optoteam, som ambulerende optiker, du virkelig kommer til din rett så er du selvfølgelig velkommen til å bli. Selv om dine tanker og ambisjoner når du kom gikk i en annen retning.

Ikke vær redd for å være nysgjerrig på hva som finnes der ute. Din kompetanse og dine evner fortjener å bli satt pris på og utnyttet på beste måte. Ta sjansen med Optoteam og oppdag hvilke muligheter som finnes. Det koster ingenting å ta en prat med Thanh, Andreas eller Abdi. Bransjens beste veivisere til den rette jobben.

Siste artikler

Guro%20Hadeland

Guro Olerud - omsetningen har økt i perioden vi har benyttet Optoteam

Omsetningen har økt i perioden vi har benyttet Optoteam
Quit_job_3

Når nøkkelmedarbeidere velger å slutte

Når nøkkelmedarbeidere velger å slutte
Optoteam-Andre%20Uldal

Trenger du en optiker på lørdager?

Trenger du en optiker på lørdager?
Blue-light_3

Blått lys og dets påvirkning av øynene

Blått lys og dets påvirkning av øynene
Eye-cancer_2

Kreft i øynene

Kreft i øynene
Demodex_1

Vanlig årsaker til øyelokksirritasjon

Vanlig årsaker til øyelokksirritasjon
5ee9d40a80713e46657ae86e_Her-er-noen-situasjoner2-p-1080

Kontakt oss

Er du en optiker og vil jobbe hos oss eller har du en bedrift som trenger en optiker?

Populære artikler

optoteam-jobbsokerportal-optikere

Optoteam: En jobbsøkerportal for optikere

Optoteam: En jobbsøkerportal for optikere
optoteam-var-redningen-for-specsavers-i-knarvik

Optoteam var redningen for Specsavers i Knarvik

Optoteam var redningen for Specsavers i Knarvik
IMG_9321

Hos Hitz Optikk i Larvik ble Optoteam løsningen

Hos Hitz Optikk i Larvik ble Optoteam løsningen
Optoteam_5_Years

Brev til optikerbransjen

Brev til optikerbransjen
optiker-er-du-nysgjerrig-pa-nye-muligheter

Optiker – er du nysgjerrig på nye muligheter?

Optiker – er du nysgjerrig på nye muligheter?
verdt-a-vite-om-det-aldrende-oyet-2

Verdt å vite om det aldrende øyet

Verdt å vite om det aldrende øyet
lonn_optiker

Optikerlønn: Hva tjener en optiker

Lurer du på om du får riktig lønn som optiker? Last ned vår lønnsguide som gir deg statistikk over optikers lønninger.

Våre tjenester

innleie-right

Innleie

Rekrytering_optoteam

Rekruttering

Optiker-og-assistent-right

Standby optiker

Del denne artikkelen