opto_ikon_16

Klinisk kompetanse

Gjennom praktisk arbeid i mange butikker har våre optikere opparbeidet seg bred kompetanse innenfor fagfeltet og kan også fungere som gode sparringspartner.
opto_ikon_2
Avtal et møte
Kontakt oss
Vi-rekrutterer-til-faste-stillinger

Klinisk kompetanse

Hvordan utvikler man optikere, som kanskje er butikkens eneste?
Optikerne i Optoteam er en sammensatt gruppe når det gjelder kompetanse. Felles for de alle er at de er autoriserte optikere med linsekompetanse. Utover det finner du flere med ulike former for spesialkompetanse. De har også med seg inn mye forskjellig praktisk erfaring, både fra butikker og klinikker.

Hos Optoteam jobber de for mange ulike oppdragsgivere, og bygger på den måten videre på sin erfaring. Vi har stor fokus på kompetanseutvikling. 2 trinn i vår interne utdannelse er viet klinisk kompetanse. Utover det sponser vi de som ønsker å utvide sin yrkeskunnskap med deltagelse på eksterne utdanningsløp. Det gjør at våre optikere kan fungere som sparrings- og diskusjonspartnere for andre. Du behøver ikke dra ut for å hente ny kunnskap når kunnskapen kan komme til deg.
 

 

opto_ikon_16

Kompetanseutveksling

Hvert år arrangerer vi i Optoteam en helgetur til en europeisk by for alle våre optikere i Norden. På denne turen legger vi særlig vekt på kompetanseutveksling og læring. Vi tilrettelegger for både formelle opplæringsøkter og uformelle samtaler der optikerne kan dele erfaringer, tips og beste praksis med hverandre.
Kontakt oss
Kontakt oss
opto_ikon_7
Kontakt oss
Forenkle%20hverdagen_web