Bli en del av Optoteam – Optikere med fleksibilitet og valgmuligheter!

Optoteam_optikere_9

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Thanh Tran
Stillingstittel: Daglig leder, optiker
Nettverk: LinkedIn
Telefon: +47 952 39 778

Arbeidsgiver: Optoteam AS
Stillingstittel: Optikere
Ansettelsesform: Fast
Frist: Snarest

Ønsker du en fleksibel optikerjobb som passer din personlige timeplan? Hos Optoteam tilbyr vi spennende muligheter for optikere i ulike arbeidssituasjoner. Enten du er ute etter en midlertidig løsning, søker en fast jobb, eller ønsker å jobbe på deltid, har vi noe for deg.

Som ambulerende optiker hos Optoteam kan du nyte fordelen av å jobbe på ulike steder og utføre varierte oppdrag. Du kan være med på å avhjelpe kundenes behov i ferieavvikling, ved sykdom eller permisjoner. Du får muligheten til å finne en ny fast arbeidsgiver gjennom oppdrag hos oss. Mange av våre oppdrag er i forbindelse med at oppdragsgiver er på søken etter en ny optiker. Kanskje er det jobben for deg. Hos oss får du muligheten til å lære en arbeidsgiver å kjenne, før du tar en beslutning.

Vi har også plass for optikere som ønsker å jobbe sporadisk og ta oppdrag når det passer dem best. Er du pensjonert optiker er dette en gylden mulighet.

Hos Optoteam setter vi pris på din kompetanse og verdsetter din fleksibilitet. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og muligheten til å være en del av et dedikert team av optikere over hele landet. Vi gir deg støtten du trenger for å lykkes og utvikle deg som profesjonell optiker.

Enten er erfaren, kun har jobbet noen få år, eller ønsker å utforske nye muligheter, er Optoteam stedet for deg. Bli med på vår reise og ta del i spennende oppdrag, utvid ditt nettverk og få verdifull erfaring.

Søk i dag og bli en del av Optoteam-fellesskapet!

 

Fortsatt spørsmål?

Finner du ikke svaret du leter etter? Vennligst snakk med våre vennlige team.
Jeg vil bli kontaktet
Vi-rekrutterer-til-faste-stillinger

La ikke mangel på optikerkapasitet være et hinder for utvikling av din virksomhet.

Les mer >
Guro%20Hadeland

Omsetningen har økt i perioden vi har benyttet Optoteam

Les mer >
Quit_job_3

Når nøkkelmedarbeidere velger å slutte

Les mer >