Møt Hau – Optoteams første ambassadør

Hau_Duc

Våre mest populære artikler

Profesjonell og lidenskapelig engasjert i optikerbransjens beste – Dette er hvordan kollegene beskriver Hau, en dedikert optiker og sentral skikkelse i Optoteam.

Med smittende humør og lidenskap for optikk, viser Hau stort engasjement i jobb og kolleger. Det er ikke tvil om at han har stor tro på Optoteam og deres visjon om å skape en bærekraftig bemanningsløsning som kommer hele bransjen til gode.

“Optikerne er en grunnstein i Optoteam, uten dem kommer vi ingen steder.”

Hau Duc, Optiker, Diagnostica, Optoteam

Hau har vært en del av Optoteam helt fra begynnelsen. Med fem år i firmaet er han en ekte ambassadør som har opplevd og bidratt til Optoteams reise fra å være en startup til å bli et ledende bemanningsbyrå i norsk optikerbransje.

En optiker ble født og så muligheter i optikerbransjen  

Haus reise som optiker startet med et møte med en dyktig ambassadør for optikerfaget. Et besøk hos hans lokale optiker i barndommen gjorde ham oppmerksom på hvor fascinerende optikk kunne være. Denne opplevelsen ledet ham til optikerutdanningen, hvor han fant stor glede i å hjelpe andre.

Da han omsider kom ut i arbeidslivet, ble han kjent med Thanh, som senere grunnla Optoteam og tilbød Hau en ny karrierevei. Dette var et vendepunkt for dem begge. Hos Optoteam fikk Hau møte mange nye mennesker i bransjen, og han lærte å verdsette den unike fleksibiliteten og variasjonen i arbeidsdagen som Optoteam kunne tilby.

“Hau sprer alltid gode vibber og snakker om hvor bra han har det hos Optoteam.”

Abdi Yusuf, Regionsansvarlig Østlandet, Optoteam

Da Hau begynte hos Optoteam for fem år siden, var de kun et team på tre-fire personer. Derfor måtte de reise på kryss og tvers i landet for å møte optikerbehov over hele Norge. Dette førte til at Kristiansands-gutten som aldri hadde reist lenger nord enn Lillehammer, snart fikk oppleve alt fra Lindesnes til Kirkenes på oppdrag for Optoteam.

Det tok ikke lang tid før Hau innså alle fordelene ved å jobbe i Optoteam; han holdt seg ajour med utviklingen i optikerbransjen, hjalp mennesker med synsproblemer, fikk muligheten til å møte mange interessante mennesker og besøke mange nye steder.

“Optoteam ga meg mulighet til å utvikle meg som optiker og som menneske, i tillegg til å utvikle mange nye vennskap.”

Hau Duc, Optiker, Diagnostica, Optoteam

Haus kjærlighet for optikerjobben og hans evne til å bygge relasjoner har utvilsomt gagnet Optoteams vekst og utvikling. Mange av Haus kolleger fant veien til Optoteam etter å ha hørt hans anbefalinger, og alle satt pris på hans innspill.

Selv med stor entusiasme og sterk innsats for å fremme Optoteams visjon om bærekraft i bransjen, har Hau ytterligere ambisjoner. For øyeblikket er han på sitt siste år av IT-studiene, noe som vil åpne nye dører for ham. Men han kan ikke se for seg å forlate Optoteam av den grunn.

Veien videre for Hau og Optoteam

Selv om han nå studerer IT, ønsker Hau å beholde sin tilknytning til optikkfeltet. Han ser for seg en fremtid der han kan bidra til Optoteams utvikling gjennom å utnytte IT og teknologi innen optikerbransjen.

Han tror absolutt det er mulig å kombinere IT og optikk, og påpeker at alt av utstyr og arbeidsrutiner i dagens optikerbransje er styrt av IT. Mellom linjene anes det et ønske om å utvikle seg videre, men samtidig fortsette å bidra til det selskapet han har vært med å bygge opp de siste fem årene.

“Du kan vel si at jeg er en god ambassadør, men det er fordi jeg trives i jobben.”

Hau Duc, Optiker, Diagnostica, Optoteam

 

Haus historie om å finne lidenskap og tilfredshet i sitt arbeid er en inspirasjon for både nye og erfarne medlemmer av Optoteam. Hans kombinasjon av teknisk kunnskap og menneskelige ferdigheter gjør ham til en eksepsjonell rollemodell.

Hau begynte sin karriere som optiker, men endte opp som noe mer. Han ble den første, og kanskje den beste ambassadøren for sitt yrke og sitt selskap. 

Når vi til slutt spør Hau hva han ville gjøre hvis Optoteam vokste seg så stort at Thanh og Co. så behovet for å ansette en dedikert IT-ansvarlig, kom svaret kontant …

“Da sitter jeg klar.”

Hau Duc, Optiker, Diagnostica, Optoteam

Fortsatt spørsmål?

Finner du ikke svaret du leter etter? Vennligst snakk med våre vennlige team.
Jeg vil bli kontaktet