Optoteam gjør optikerens hverdag enklere

vi-gjor-det-enklere-a-vaere-optiker

Våre mest populære artikler

Optoteam ønsker å være en samarbeidspartner som gjør optikerens hverdag enklere, og forenkler det å drive en optikerforretning. Vi har optikere ansatt hos oss og gir dem spennende oppdrag. Samtidig kan vi hjelpe butikker med rekruttering og oppbemanning etter behov.

Uansett om du eier en bedrift og er på jakt etter ny kompetanse eller er en optiker på jakt etter jobb, kan vi hjelpe deg.

Vi tilbyr ulike løsninger som kan skreddersys etter dine behov.

Selv mener vi at et samarbeid med Optoteam virkelig kan utgjøre en forskjell. Våre samarbeidspartnere skal oppleve at optikerens hverdag blir enklere.

Ved sykdom, ferieavvikling eller når du måtte trenge en optiker for kortere eller lengre tid er vi der. Eller kanskje trenger du bare en god samtale med en erfaren person fra samme bransje?

Uansett hva vi påstår er det opp til våre kunder å bestemme om optikerens hverdag har blitt enklere gjennom innleie av ekstra arbeidskraft. Derfor har vi samlet flere tilbakemeldinger fra våre kunder:

Interoptik Stathelle var så heldig å få hjelp av tre ulike optikere fra Optoteam i løpet av sommeren 2019. Felles for disse tre var at de alle var engasjerte og faglig sterke. I tillegg var alle svært tilpasningsdyktige, noe som er helt essensielt for en god, ambulerende optiker. Vi kan trygt anbefale Thanh, Antara og Silje.

Pernille Walberg Gusfre, butikksjef Interoptik Stathelle.

Optoteam er fantastisk at arbejde sammen med. Fra Optoteam har vi mulighed for at hyre optikere ind til vores butikker, når behovet opstår. Optikerne er professionelle og imødekomne, og gode til at forstå den enkelte butiks situation og behov. Ligeledes er kommunikationen med Optoteam god og effektiv. Stor anbefaling herfra.

Iben Ferré Hjortkjær, recruitment business partner, Specsavers Norway

Innleie

Sammen med rekruttering, står innleie sentralt i vår virksomhet. Velger du å leie inn en optiker fra oss garanterer vi at du får en godt kvalifisert optiker.

I løpet av et år kan det være store variasjoner i omsetning, og ved innleie av arbeidskraft kan du sørge for at du har kompetanse på plass når du trenger det. Samtidig trenger du ikke bekymre deg for om du vil ha nok arbeid til en fast ansatt om 2 måneder.

Et samarbeid med Optoteam vil kunne gjøre hverdagen din mer fleksibel og redusere stressituasjoner.

Som optiker får du fordelen av at oppdragene kommer til deg, så du slipper å bruke tid på å søke etter dem selv. I tillegg får du med deg verdifull erfaring dersom du på et senere tidspunkt vil velge en heltidsstilling fremfor å være ambulerende optiker.

Lei et team

For å gjøre optikerens hveradg enklere er det også viktig å ha de riktige kollegaene. For oppfølgingen etter synsundersøkelsen er like viktig som selve synsprøven.

Etter undersøkelsen overlates kunden til en optikerassistent. Det er forventet at disse er spesialister på å finne optiske løsninger basert på optikerens anbefalinger. I tillegg bør assistenten være oppdatert på de nyeste trendene innen brillemote.

For kundene forventer og trenger personlig service. Da er det mer sannsynlig at de går fra butikken med et par briller som er perfekte for dem.

Men der optikere i stor grad har den samme grunnutdannelsen, kan det være større forskjeller i hvilken opplæring optikerassistentene har fått.

Forskjeller i opplæring, erfaring og hvor mye ansvar den enkelte optikerassistenten har kan gjøre utslag på omsetning og kundetilfredshet.

Siden samspillet mellom optiker og optikerassistent er så viktig, og kan gjøre optikerens hverdag enklere, tilbyr vi utleie av team.

Velger du dette alternativet stiller Optoteam et samkjørt team med godt kvalifiserte optikere og assistenter til rådighet.

Vi kan garantere at et slikt team vil være lønnsomt for din bedrift.

Optoteams visjon

Vi har også en visjon for Optoteam, «Perfekt samspill».

Det synes vi er noe å streve etter. Et perfekt samspill mellom arbeidstaker, arbeidsgiver og andre kollegaer er essensielt for å gjøre optikerens hverdag enklere. Slik kan man utfylle hverandre, og ha tilgang på nødvendig kompetanse.

Selvfølgelig med det utgangspunkt at det alltid kan bli bedre. En visjon er ikke et mål, men en ledestjerne. Perfekt samspill er flott å iaktta.

Det være seg på dansegulvet, på idrettsbanen eller i arbeidslivet.

Sammen finner vi den beste løsningen!
 

Arne J. Halvorsen


arne-2-300x300Er utdannet innen økonomi og markedsføring og har mer enn 40 års erfaring som leder, management konsulent, foreleser og foredragsholder. Han har sittet i mange styrer og fungert som rådgiver og mentor.

I dag bruker han all sin tid i Optoteam hvor han også er medeier og arbeidende styreleder.
Hans store interessefelt er mennesker i arbeid. Spesielt opptatt er han av kunnskapsorganisasjoner. Han har stor respekt for individet, og ser på virksomheter som motoren i et moderne demokrati.

Fortsatt spørsmål?

Finner du ikke svaret du leter etter? Vennligst snakk med våre vennlige team.
Jeg vil bli kontaktet