Mathilde Elinor Wiik

Mathilde%20Elinor%20Wiik_2

Kontaktinfo

Kontaktperson: Mathilde Elinor Wiik
Stillingstittel: Optiker & front-end utvikler
Nettverk: LinkedIn
Telefon:
Bli kjent med Mathilde Elinor Wiik som nå skal jobbe i Optoteam AS mens hun ser seg om etter ny jobb.
Bli kjent med Mathilde Elinor Wiik som nå skal jobbe i Optoteam AS mens hun ser seg om etter ny jobb.

I tillegg til å være en dyktig optiker er hun også utdannet Frontend utvikler og leter etter stilling hvor hun kan bruke sin nyervervede kompetanse.

Mathilde er en dyktig optiker med svært gode skussmål. Hun har praksis fra Liens Optiske og Ses Optikk. Der har hun utført omfattende synsundersøkelser, og gitt råd om syn og synsfunksjonen. Jobbet med behandling av synsfeil ved hjelp av briller og kontaktlinser, og oppfølging av øyehelse. Hun kjenner søkeprosessen for søk av hjelpemidler på NAV.

Mathilde er glad i kundebehandling og veiledning ved valg av glass og briller. Noe hun har gode kunnskaper om. Hun har god erfaring da hun jobbet som butikkmedarbeider i Ses Optikk før hun ble optiker.

Hun har Bachelor i Optometri og Europeisk Diplom fra USN. Behersker Diagnostika, OCT, topograf og optomap. Veldig erfaren med serveIT. Er du rask kan det kanskje være du som får dra nytte av Mathildes kunnskaper, godt innpakket i et behagelig vesen med godt humør. En optiker kundene blir veldig glade i.

Optoteam er et riktig og viktig valg for en optiker på jakt etter ny jobb. Å hjelpe optikere finn ny arbeidsgiver, og arbeidsgivere å finne ny optiker er en av våre tjenester. Vi bidrar til at jobb og person passer sammen.
  • Diagnostika
  • OCT, topograf, optomap
  • Veldig erfaren med ServeIT
  • Gode kunnskaper om glass, spesielt fra Rodenstock og Shamir
  • Glad i kundebehandling og veiledning i valg av glass og innfatning

Fortsatt spørsmål?

Finner du ikke svaret du leter etter? Vennligst snakk med våre vennlige team.
Jeg vil bli kontaktet