©2018 by Optoteam

Optoteam AS søker optikere over hele landet 

Utviklende jobb – Fleksibilitet og frihet – God lønn

Vi er et forholdsvis nyetablert norsk bemannings- og rekrutteringsbyrå med datterselskap i Sverige. Starten har vært over all forventning.

I dag er vi 14 optikere som er fullt beskjeftiget. I løpet av året skal vi være 20. Vi opplever stor pågang etter våre tjenester. Noe vi setter stor pris på, men vi trenger flere på laget. 

Vår forretningsmodellbygger på lokale team. Som optiker hos oss vil du inngå i et av disse teamene, noe som betyr at du jobber mest lokalt. Har du ønske om å reise for å se mer av landet, eller ta oppdrag i Sverige er selvfølgelig det mulig.

Vi har stor fokus på å skape en samarbeidskultur hvor våe ansatte vokser og trives.

Vi har også en ambisjonom å våre bransjens kontaktpunkt når du vil bytte jobb. Med Optoteam som utgangspunkt kan du teste ut alternative arbeidsgivere. Les mer på vår hjemmeside under aktueltom nye veier når du skal jobb bytte.

Den vi søkerer legitimert optiker med linsekompetanse. I første rekke er vi på jakt etter optikere med arbeidserfaring, men vi hører gjerne fra deg selv om du er nyutdannet. Vi er på jakt etter personer som har lyst til å prøve noe nytt og som trives med å lære nytt i nye miljøer. Vi kan garantere at du skal få bli med på en spennende og lærerik reise.

Du kan lese mer om det å jobbe for oss på vår hjemmeside www.optoteam.no

Gjør dette deg nysgjerrig og du kunne tenke deg å vite mer. 

Ta kontakt med daglig rekrutteringsansvarlig Arne J. Halvorsen tlf. 915 32095 email arne@optoteam.no 

eller Vu Nguyen tlf. 452 80 789 email vu@optoteam.no så får du mer informasjon om oss. Du kan også sende en mail og be om å få tilsendt et rekrutteringsdokument som forteller mer om oss og stillingen.

Eller send oss en kortfattet søknad med CV til arne@optoteam.no så tar vi kontakt med deg.

Andre stillingsannonser